"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dimecres, 20 de novembre del 2013

El "temazo" del dimecres. La Polla - "Cara al culo".


Avui, 20 de novembre del 2013, m'agradaria dedicar el "temazo" del dimecres a tots aquells neofatxes, hereus del més fatxa dels fatxes (Franco, Franco, que tiene el culo blanco), que morí tal dia com avui fa 38 anys, després d'una no prou llarga agonia d'un parell de setmanes. Casualment, diuen que la seva salut va empitjorar considerablement l'endemà del meu naixement. M'agrada fer-me la il·lusió que la meva aparició va tenir alguna cosa a veure amb la fi del dictador.

Entre els fatxes més fatxes als qui vull dedicar aquesta cançó, hi ha potser el fatxa dels fatxes, l'expresident Ansar que darrerament s'ha despenjat amb unes declaracions super fatxes on assegura que potser caldria empresonar al president Mas (segurament el que realment li agradaria a aquest f.d.p. seria que afusellessin a Mas i a tots els independentistes).

L'altre espècimen fatxa d'actualitat és l'alcalde de Badalona, el també popular i superfatxa Garcia Albiol que està sent jutjat per apologia de la xenofòbia i el racisme.

Si escolteu atentament la lletra de la cançó, sabreu què ens proposa el bo d'Evaristo per acabar amb aquesta gentussa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada