"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dilluns, 25 de maig del 2015

Molt fort(s)!!!

4d9f a la Seu d'Ègara a la Diada del Patrimoni (Foto: Minyons).

Brutal! La progressió dels Minyons aquesta temporada està sent meteòrica, impressionant, bestial. Aquest dissabte a la tarda ens vam plantar a la 2a Diada del Patrimoni, a la Seu d'Ègara, per oferir una exhibició castellera d'aquelles que se'n parla i se'n parlarà. I no només per l'altíssim nivell dels castells assolits (3d9f, 4d9f, 9d8, pd7f), si no per la magnífica execució d'aquests i a les alçades de temporada en què ens trobem.

Ens van acompanyar dues colles de la ZNT, els Capgrossos de Mataró, que venien tocats, físicament i moral, després de l'ensopegada amb el 2d8f de la setmana anterior, i que es van haver de conformar amb una actuació de rebaixes, amb un 5d7, un 4d8 i un 4d7p. Tant de bo es recuperin aviat i tornin a oferir-nos grans castells com ens tenien acostumats... Per altra banda, hi havia també la colla dels Castellers de la Vila de Gràcia que van oferir un 3d8, un 2d8f i un 4d8. Bona col·laboració a les pinyes entre les colles (necessària un cop més), i gran acollida del públic, novament, al recinte de les esglésies de Sant Pere.

La jornada va incloure a més a més el pilar caminant pel Pont de Sant Pere, que enguany si que va assolir la fita d'arribar i ser girat sense contratemps. El precedien el Ball de Gitanes de Terrassa, i la colla de Bastoners de l'Antic Poble de Sant Pere, que van oferir sendes actuacions de lluïment just després de l'exhibició castellera de les colles castelleres dels instituts on la colla han estat portant a terme tallers de castells en les darreres setmanes. El fi de festa es va celebrar al local de la colla amb fideuà i concert doble amb "Albercocs" i "Factor Kiwi". Molt ambient i molta gresca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada