"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

diumenge, 4 de juny del 2023

La segona Champions femenina.

Ahir, al Phillips Stadium d'Eindovhen, el Barça va conquerir, en un partit èpic amb remuntada inclosa, la seva segona Champions després de derrotar el Wolfsburg alemany, que s'havia avançat a la primera part amb un 0 a 2, però que va veure com les blaugrana capgiraven el marcador en una segona part molt intensa i valent, amb dos gols molt seguits de Patri Guijarro (minuts 48 i 50), i un darrer de Fridolina Rolfö (ex Wolfsburg) al minut 70 (3-2), segellant la victòria i el segon trofeu de la màxima competició europea en els darrers tres anys (l'any passat van perdre la final contra l'Olympique de Lyon).

Prop de 10.000 aficionats culers van acompanyar les jugadores del Barça fins a Eindhoven, i avui segur que uns quants més acompanyaran l'equip en la recepció que tindrà al Palau de la Generalitat i a l'Ajuntament de Barcelona.