"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dilluns, 3 d’abril del 2017

Tenim un President (Convergent) que realment confia en l'escola pública!!!


La FAPAC (Federació d'Associacions de Pares i Mares d'Alumnes de Catalunya), ha editat aquest vídeo per animar a la societat catalana a que inscriguin a les criatures en escoles públiques. Hi apareixen deu personalitats del món de la cultura, la docència, la política, i entre aquests, dos de destacats: l'Alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i el President de la Generalitat, Carles Puigdemont. Com a docent del sector públic, s'agraeix que els nostres principals governants mostrin la seva confiança i compromís amb l'educació pública de la millor manera que es pot fer, és a dir, portant-hi els fills.

M'agradaria que algun mitja de (in)comunicació fes un estudi d'on porten als seus fills els nostres representants polítics en les diverses administracions. Crec que el resultat ens ajudaria a entendre el perquè de la nostra societat de classes.

2 comentaris:

  1. La meva filla va fer tota l'escolarització a l'escola pública. Ni una queixa, al contrari, li tornaria a portar.

    ResponElimina
  2. Segur que va aprendre a conviure (col·laborar, cooperar, resoldre conflictes, reconèixer diferències, respectar...) amb la gran varietat de persones que integren la nostra actual societat.

    Crec que fem un flac favor a la convivència futura i la cohesió social si agrupem a tots els nouvinguts en uns centres i als autòctons en uns altres, i si els dividim també per raó socioeconòmica.

    Et felicito.

    ResponElimina