"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dilluns, 16 d’agost del 2021

Comença la lliga post Messi amb grans sensacions culers.

 














Esperançador i vibrant inici de lliga del nou Barça post Messi ahir al vespre, contra la Reial Societat (4-2), a un Camp Nou que recuperava el públic (20.000 i escaig persones) després de prop d'un any i mig amb les grades buides per la Covid-19.

Hi havia interès per saber com reaccionaria l'equip després de la traumàtica marxa de l'astre argentí, i la veritat és que la valoració no pot ser més positiva. Bon partit amb moments de joc vibrant i espectacular, jugadors endollats oferint detalls de qualitat, i molt sacrifici de tots plegats a l'hora de defensar i de fer pressió al rival. El resultat final no fa justícia al que es va veure al terreny de joc. La Reial Societat només va poder maquillar el resultat als minuts finals fent dos gols amb tres xuts entre els tres pals en tot el partit.

A destacar la reacció de Piqué després de fer el gol (de cap, a centrada de córner de Depay) que inaugurava el marcador, besant-se l'escut de la samarreta, mentre el públic, extasiat, l'aclamava. Brutal. Un gran defensa, un gran culer, i un gran capità. Més tard, Sergi Roberto repetia l'acció de besar l'escut després de marcar el quart i definitiu.

6 comentaris:

  1. No vull fer demagògia.
    Copio i enganxo una notícia del diari Ara:
    "L'apartament de luxe de Messi a París costa 15.500 euros diaris."
    Només de vivenda gasta més que el que guanyen anualment la majoria de pensionistes després de treballar tota la vida.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Estratosfèric. Vergonyós. Absurd. Però mira com li va ara al Barça amb aquests salaris desorbitats...

      Elimina
  2. Per lo que cobren haurien de fer filigranes...

    Bona tarda, Risto.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Alguns no es mereixen ni la meitat de la meitat del que cobren amb el rendiment que donen. Altres sí que fan guanyar títols i diners als clubs, però alguns hi ha per donar-los una puntada de peu al cul i apa, cap a cassona.

      Elimina
  3. El vaig mirar amb una mica de recança, perquè he de reconèixer que el Barça masculí ha perdut bona part de l'interès que em despertava amb la marxa de Messi. Però no va ser un mal partit i els debutants van estar a bon nivell. Èric Garcia i Memphis van jugar força bé. Veurem com evoluciona la temporada, cert ritme no es pot mantenir sempre. I veurem com ens sabem treure les castanyes del foc quan les coses vagin maldades i ens trobem amb marcadors en contra... ja no es podrà comptar amb miracles.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Segurament a partir d'ara jugaran amb més llibertat pel fet de no haver d'estar sempre pendents d'on és Messi. Sens dubte perdem un puntal ofensiu que ens resolia molts partits, però també feia un cert tap per a la resta de jugadors, i acabava condicionant molt l'estil de joc.

      Elimina