"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

divendres, 20 d’octubre del 2023

De colònies a La Marinada, Cambrils.

 



Des de dimecres he estat a Cambrils, a les colònies de 3r i 4t de la meva escola. Enguany han estat unes colònies molt més tranquil·les que les de l'any passat, on vaig viure com a tutor del grup de 3r una experiència força negativa amb un alumne accidentat i hospitalitzat durant quatre nits. Enguany hi he anat com a mestre acompanyant (no tutor) i tot i que també ets responsable i fas, si fa no fa, les mateixes coses que els tutors, ho vius de manera força diferent. Més alliberat com si diguéssim. 

Afortunadament, les prediccions meteorològiques de pluja no s'han complert del tot, i només vam haver de suspendre i canviar les activitats del dijous a la tarda. Bé, l'excursió en catamarà prevista per avui al matí tampoc l'hem pogut portar a terme a causa del temporal i les fortes onades. Però hem tingut un dia radiant i hem pogut passejar i fer una gimcana pel passeig marítim de Cambrils. 

I entre activitat i activitat els alumnes han pogut practicar esport, organitzar-se, córrer, saltar, riure... Tampoc ha faltat la discoteca de la darrera nit, ni el joc de nit amb lots, els nervis a l'hora d'anar al llit, alguns plors, alguns ferits lleus, els que s'enfaden i ploren, els que s'enyoren, etc., etc.