"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

diumenge, 18 d’agost del 2024

Bon inici amb gent de la casa.

Ahir va arrencar el campionat de lliga per al Barça amb un partit al camp del València, camp força hostil i rival històricament complicat, amb una treballada i important victòria (1-2), amb dos gols de Robert Lewandowsky (el segon de penal). El Barça va haver de remuntar el gol inicial del València, tasca gens fàcil i menys en estadis on l'afició rival pressiona tant, millorant el joc a la segona part (les circumstàncies obligaven) i no baixant mai els braços.

En aquesta actitud de remuntada hi van tenir força a veure l'esperit competitiu dels joves com ara Marc Casadó o Marc Bernal, Lamine Yamal, Cubarsí, Balde... Tots ells joves sorgits a la Masia que aporten aquest plus d'il·lusió i empenta que acaba contagiant la resta de companys.

No sé si en el futur, quan es recuperin jugadors importants actualment lesionats, el tècnic Hansi Flick continuarà donant minuts a aquests joves, però com a mínim ja hem pogut comprovar que es pot comptar amb ells en partits de la màxima exigència. I què voleu que us digui, però personalment m'omple d'orgull veure un Barça amb molts jugadors de la pedrera i catalans.