"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dilluns, 28 d’octubre del 2019

Es pot ser més miserable i indigne que Marlaska?






























El diari ultranacionalista espanyol La Razón, va publicar el diumenge una entrevista al Ministre d'Interior espanyol, l'exjutge Grande Marlaska, reconegut home d'estat (feixista) que fa anys es va negar a investigar les tortures policials contra activistes independentistes bascos, on, sense despentinar-se, afirmava que la violència d'aquests dies a Catalunya ha estat de major impacte que la que es va produir al País Basc durant els anys d'activitat d'ETA. Eh, amb 800 i escaig morts que va deixar el conflicte basc.... 

Evidentment, no han estat poques les veus que s'han alçat per criticar i contestar els comentaris del Ministre, com ara la filla d'Ernest Lluch, assassinat per ETA, o el president de l'Associació de Víctimes del Terrorisme a Catalunya, Robert Manrique, que li han recordat al Ministre que no tot s'hi val contra el moviment independentista.

No escriuré aquí tot el que penso del Ministre Marlaska perquè molt probablement em podrien acusar d'un delicte d'injúries i d'odi. En aquesta Espanya feixista la llibertat d'expressió depèn de qui parla i contra qui. Així que em limitaré a insultar de pensament tan sols.