"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dijous, 12 d’agost del 2021

Aïllat.

 















Doncs sí, amics del bloc, he agafat la Covid_19. Dilluns pel vespre vaig notar-me mig constipat, tot i que ho vinculava al cap de setmana de muntanya i el fet d'agafar fred quan queia la nit i anava amb roba curta, i el dimarts vaig anar a la farmàcia a per un automostra d'antígens, i PAM. Positiu.

Sabia que un dia o altre havia de passar, però no m'esperava pas que fos precisament ara en plenes vacances, i menys 10 dies després d'haver estat tot un mes per Mèxic sense problemes. Pel que m'han explicat els responsables de Salut, sembla ser que la variant Delta d'aquest virus és força transmissora i que hi ha molts contagis en aquestes dates. Afortunadament, com en el meu cas, els símptomes són lleus, o molt lleus, gràcies a les vaccinacions massives.

Jo em trobo molt bé, i aquest fet fa que se'm faci especialment dur haver de quedar-me tancat a casa. Però entenc que és una qüestió de consciència social i, tanmateix, em sento un privilegiat d'haver pogut gaudir del viatge realitzat al juliol. Ahir al vespre tenia pagat un ferri a Mallorca per anar amb la furgo i la bici. Bé, haurà de ser en una altra ocasió. Hi ha més dies que llonganisses.