"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dijous, 13 d’abril del 2023

Els valors del Madrid.

 


Ahir a l'inici del partit de Champions entre el Madrid i el Chelsea, gran part de l'afició merengue va ovacionar el jugador uruguaià Fede Valverde, que dissabte passat va agredir amb un cop de puny al jugador del Vila-real Baena quan aquest sortia dels vestidors cap a la zona d'aparcament on hi havia l'autocar del seu equip. El migcampista blanc fins i tot va fer un gest d'agraïment cap als aficionats que li donaven suport.

Si no és ja prou patètica i lamentable l'agressió del jugador madridista a un rival, encara trobo més lamentable que hi hagi milers de persones donant suport a l'agressor i justificant-lo. Però què podem esperar d'una afició que celebrava amb una pancarta on hi diea "Mourinho, tu dedo nos señala el camino" després de l'agressió d'aquest a Tito Vilanova, posant-li el dit a l'ull, en un partit al Camp Nou? Els valors del madridisme...

Per cert, que encara no entenc com el Comité de Competició de la LFP, la Federació Espanyola de Futbol, o el CSD (Consejo Superior de Deportes) no han intervingut ja en aquest assumpte i han sancionat greument el jugador agressor. Bé, sí que ho entenc. Es tracta d'un madridista.