"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dilluns, 27 de febrer del 2023

Tots són iguals? Sí?


 

 

De vegades em pregunto quins són els principis èticosocials en que es basa la gent a l'hora de decantar-se per una opció política o una altra quan arriben les eleccions. Personalment, fa anys que voto la mateixa opció política, no sense debats interns, ja que tot i ser els més propers als meus ideals i principis, no sempre combrego amb tot el que fan, diuen, proposen, o deixen de fer, dir, o proposar.

No deixa de sorprendre'm que hi hagi gent que es declara d'esquerres i independentista però vota opcions polítiques que, una vegada i una altra, porten a terme polítiques, o pactes polítics, gens progressistes ni independentistes, si no tot el contrari.

Aquest cap de setmana hem tingut un gran exemple del que comento. Mentre els líders polítics de la CUP assistien a la manifestació contra el 4t Cinturó a Sabadell, el President de la Generalitat sopava amb el rei i el president del govern espanyol al Mobile World Congres, i diferents patums de Junts es reunien per dinar amb el corrupte d'en Pujol.