"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dimecres, 13 de setembre del 2023

El temassu del dimecres. Fabulosos Cadillacs - "Siguiendo la luna".

 

El passat dijous, per fi, vaig complir un dels desitjos dels molts que em queden per complir, que era veure en directe els argentins Fabulosos Cadillacs. Va ser a un  Poble Espanyol ple a vessar, amb nombrosa representació argentina i llatinoamericana. Feia 6 anys que els Cadillacs no es deixaven veure per Barcelona (la darrera vegada va ser al festival Cruïlla) i hi havia moltes ganes entre el públic. Personalment també vaig gaudir molt el concert, sobretot quan feien les peces més populars del repertori, i en van fer la majoria ja que el concert es va allargar gairebé dues hores.

La banda, formada a Buenos Aires l'any 1985, continua formada per la major part dels seus membres fundadors, que voregen la 60a. Val a dir que encara es troben en plena forma i el Vicentico, el cantant, manté la seva característica, dolça, i inconfusible veu.

El tema "Siguiendo la luna" pertany a l'àlbum El León de l'any 1992, anys prolífics per a la banda en que van publicar gran part dels seus èxits internacionals.