"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dissabte, 4 de juny del 2022

Canvi de plans.

 

Des del dijous per la tarda estic de mini-vacances de l'escola, ja que el divendres era festiu per a les escoles de Terrassa (lliure elecció), i dilluns és festiu arreu de Catalunya (2a Pasqua). Ja havia fet plans per anar amb la furgo cap al Ripollès i la Garrotxa, parant a un càmping i fent algunes rutes amb la bicicleta de carretera. Algun restaurant, visites a alguna ciutat/poble interessant de la zona, banyet a algun riu...

Tot pensat fins que el dijous al matí rebo un missatge del meu germà que a quina hora li pensava portar la furgoneta per la tarda! Einnnngggg??!!!!! Resulta que feia com dos mesos que m'havia demanat si li podia deixar per a aquest cap de setmana i no m'ho havia tornat a recordar. I, efectivament, mirant l'aplicació de missatgeria vaig veure el missatge en què me la demanava.

Així que vaig haver de fer un replantejament per al pont, i la veritat és que no em va costar gaire. Tenia carnet per anar a veure el Barça de bàsquet contra La Penya de les semifinals de lliga ACB divendres (ahir) i diumenge (demà), bon temps per sortir amb la bici per la meva zona, trobades amb amics per anar a sopar, i a alguna Festa Major, dinar familiar... Així que 0 drama!