"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dilluns, 20 de febrer del 2023

Horaris del futbol.

 


Enguany, amb el meu germà hem llogat un parell d'abonaments al camp del Barça, a través d'un company de feina del meu germà. Mai havia entrat dins del meu pensament fer-me soci del Barça, però quan em van fer la proposta, vaig pensar que per un any valia la pena provar, i que tindríem l'oportunitat de convidar-hi amics i familiars, ja que no sempre et va bé per agenda, o per ganes.

Ahir vaig anar amb un nebot a veure el partit de lliga contra el Cadis (2-0), novament, un diumenge a les 21:00 de la nit. És l'horari més repetit aquesta temporada, i la veritat, dóna bastant pel sac. Si vas en cotxe, coincideixes amb l'operació tornada del cap de setmana i arribar a prop de l'estadi i aparcar és força complicat, i acabes arribant a casa passada la mitjanit. No em vull ni imaginar el penyistes que van en autocar des dels seus pobles i ciutats i han d'esperar que surti tothom per poder sortir amb l'autocar...

Tanmateix, és força sorprenent que enguany l'assistència d'espectadors sigui força elevada (82.825 de mitja), tot i la merda d'horaris. De fet, és la mitja més alta de l'actual segle! També és cert que molts partits hi ha una important presència d'aficionats estrangers que aprofiten la seva visita a la capital per anar a l'estadi.