"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dilluns, 18 de novembre del 2019

41a Diada dels Minyons.

2d9fm, 3d10fm carregat, 9d8 i pd8fm.






































Els Minyons vam tancar temporada ahir amb la nostra 41a diada de la colla, a la Plaça Vella, acompanyats pels Castellers de Sants i els Castellers de Sant Cugat. Hi vam fer, en aquest ordre, el 2d9fm, el 3d10fm carregat, el 9d8 i el pd8fm. També teníem en cartera el 5d9f però va quedar descartat després de la caiguda del 3.

Feia dos anys que no carregàvem el 3d10fm, també per diada, i ja en fa tres que no el descarreguem. Tanmateix, el cert és que pocs minyons confiaven en portar a plaça aquest castell, tenint en compte la minsa presència de minyons als assaigs al llarg de tota la temporada. Portem una dinàmica de decreixement un punt alarmant. Tinc la sensació que estem fent castells per sobre dels nostres recursos humans.

El balanç de la temporada és superior al de la passada, tot i que inferior a temprades anteriors on sovintejàvem altres castells com el 5d9f, o el 3d9fp, a banda dels castells de 10 pisos. En tot cas, sembla que enguany hem fet un pas endavant respecte el 2018 i que hi ha qualitat suficient com per plantejar-nos nous reptes en el futur. A veure qui voldrà dirigir la nau, perquè en principi el cap de colla, l'Arnau Boada, plega després de dos anys al capdavant. Sigui qui sigui, tindrà una feina important per aconseguir augmentar la base social que ens permeti plantejar-nos grans actuacions a més places.