"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dijous, 30 de juliol del 2020

Unes vacances diferents.


Enguany, a causa del Covid19, he hagut de replantejar les vacances estiuenques. El viatge previst a Xile me'l van cancel·lar, i el més assenyat era no planificar nous viatges lluny de casa pel perill de quedar-me atrapat a qualsevol altre país, o que també me'l cancel·lessin degut a nous rebrots del virus. I aleshores, apareix la meva nova adquisició del mes de febrer, la furgoneta. Beneït el dia que vaig decidir compar-me-la. Tot i que no la vaig poder fer servir ben bé fins el mes de maig, s'ha acabat convertint en la meva casa rodant per terres catalanes.

Fa un bon grapat d'anys que tenia decidit que un dia em compraria una furgoneta per fer el que ara estic fent, i també per poder anar a concerts o festivals sense haver de conduir en acabat. Ara que ja he començat a utilitzar-la, vaig descobrint necessitats i invertint en convertir-la en un espai còmode i amb totes les necessitats bàsiques cobertes. Ja hi tinc un moble per fer de llit, les pantalles per tapar els vidres i fer d'aïllant, els utensilis de cuina bàsics, llums, caixes per transportar coses, la nevera, taula i cadires, etc., etc. Per sort, tinc col·legues amb furgoneta i m'aconsellen sobre les coses que necessitaré per viatjar còmodament.

Ja m'estic imaginant el futur viatjant per Europa, sobretot pels països del nord que són els més cars i que habitualment estan força més ben preparats per al turisme en furgoneta. Ah, evidentment, sempre amb la bici a dins, per poder visitar les ciutats i pobles, i fer alguns ports de muntanya.