"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dilluns, 20 de juny del 2022

"Un dia de comiat, al Karting vaig anar..."

Qui m'havia de dir a mi que als meus 46 anys encara aniria de comiat de solter, i encara més, que acabaria muntant-me a un kart, un fet que potser feia prop de 40 anys que no feia. Va ser aquest passat dissabte, amb un amic minyó a qui vam portar disfressat de Mario Car fins a Castellolí (Anoia) on es troba un dels circuits de karts més importants i freqüentats de Catalunya, segons diuen els experts que ens van acompanyar... La veritat és que ho vaig passar teta i se'm va fer curt els entrenaments i la cursa. Vaig anar agafant confiança i domini amb el pas de les voltes, i em va quedar la sensació que fins al final no vaig confiar en les possibilitats del vehicle. Segur que no passaran 40 anys abans que repeteixi.