"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dimecres, 30 d’octubre del 2019

El "temazo" del dimecres. La Polla Records - "No somos nada".


El passat dissabte, després de la mani al carrer Marina de Barcelona per protestar contra la sentència de presó als polítics i activistes independentistes, vaig pujar a Montjuïc, al Palau Sant Jordi, per veure el concert de La Polla Records, que s'havien dissolt l'any 2003 després d'iniciar-se l'any 1979 a la localitat basca d'Agurain. Aquesta gira de retorn, els ha dut a ciutats com Bilbao, València, Madrid i Barcelona, i han omplert recintes amb milers de persones. A Barcelona van fer dos, divendres i dissabte, amb les localitats esgotades per al segon dia.

Malgrat els 58 anys del líder i cantant de la banda, Evaristo Páramos, el grup es va mostrar en forma i van tocar un extens repertori en prop de dues hores de durada. No van faltar la majoria dels èxits de la banda, així com tampoc va faltar entre el públic els vells seguidors així com les noves fornades de seguidors que molt probablement no havien tingut l'ocasió de veure'ls mai en directe.

El vídeo és d'un concert l'any 1989, molt probablement a Euskadi, ja que les imatges són de la televisió pública basca, ETB.