"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

diumenge, 29 de març del 2020

Videoconferències.

Foto: El Punt/Avui

























Aquests dies de confinament a casa pel coronavirus ens hem acostumat a veure, i en el meu cas també a viure, les famoses videoconferències. Fins fa poc, només en sentíem a parlar relacionat amb els polítics catalans exiliats, que de tant en tant es deixaven veure a través d'una videoconferència ja sigui per a una entrevista, o en una reunió del seu partit polític respectiu.

Personalment, fins fa pocs dies, no havia fet encara cap videoconferència en grup. Més enllà de les videotrucades del Wattsap, o l'Skype, mai abans havia fet servir aquesta eina per comunicar-se amb diverses persones a la vegada. La primera videoconferència a 4, la vaig fer a través del Wattsap amb els meus germans i la meva mare, i amb les companyes de cicle de l'escola, vaig estrenar l'eina per a videoconferències de Google, el Meet, trobant-nos per a una reunió de cicle fins a 7 persones.

Demà faré una prova amb els meus alumnes de 3r. Ja pateixo, perquè sempre sorgeixen problemes amb la connexió, o amb el so, o amb la imatge... ja els he donat les instruccions d'ús, i intentaré moderar la trobada perquè la cosa no sigui caòtica. A veure si ens en sortim...