"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dissabte, 26 d’agost del 2023

Londres, again.


Doncs res, que he vingut una dies a Londres amb l'excusa de veure un partit de rugbi del màxim nivell (potser el més alt nivell) entre les seleccions de Sud-àfrica i Nova Zelanda, o el que és el mateix, els Sprinboks i els All Blacks. El partit amistós es va disputar ahir al vespre amb un estadi de Twikenam ple a vessar, amb majoria d'aficionats sud-africans.  

No va ser un partit qualsevol ja que estem a un parell de setmanes vista que comenci el Mundial i ahir els All Blacks van rebre la pitjor golejada de la seva història (35-7). Penseu que la darrera era del 30 de juny del 1928 (-17 punts)!!!

Bé, a banda de gaudir del rugbi he fet moltes coses per aquí. Londres és una ciutat fantàstica i plena de llocs interessants, cultura, esport, art, gastronomia internacional... És, sense cap mena de dubte, la ciutat europea que més cops he visitat (una desena?) i mai et canses ni t'avorreixes.

Vaig del metro al bus amb la targeta de crèdit (carreguen al final del dia amb un topall màxim), i mai se m'acaben els llocs que visitar. Avui toca futbol: Millwall-Stoke City, i demà el famós carnaval d'estiu de Notting Hill.



Picadilly Circus.

Abadia de Westminster.


Persones a Candem Town.

Mural d'Amy Winehouse a Candem, barri on va viure.


Catedral de Sant Pau.

Mercat de Coven Garden.

Canvi de guàrdia a un edifici oficial.

Museu Tate Modern.