"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dilluns, 25 de febrer del 2019

El PSOE de Pedro Sánchez, obertament i desacomplexada, monàrquic.

Pedro Sánchez davant de la tomba de Machado a Cotlliure. Si Machado s'aixequés...

























Ahir, diversos representants de l'estat espanyol, amb el seu president, Pedro Sánchez, al capdavant, van anar a la Catalunya nord a retre homenatge a dos republicans espanyols il·lustres exiliats al final de la guerra civil espanyola (el darrer president de la República espanyola, Manuel Azaña, i el poeta Antonio Machado) enterrats als cementiris de Montauban i de Cotlliure respectivament, amb motiu del 80è aniversari dels massius exilis de milers d'espanyols i de catalans.

Van tenir els sants collons de fer una ofrena en forma de corona de flors amb banderoles amb els colors de la bandera espanyola heretada del franquisme fins a dia d'avui. Seria com bé ha expressat el regidor de Badalona, José Téllez, com anar a fer un homenatge a l'Anna Frank i deixar-li una bandera nazi a la tomba. Ja no es tallen un pèl aquests sociofeixistes. Han renegat dels seus ideals originaris republicans i s'han convertit en ferms defensors de l'Espanya monàrquica i post-franquista. Fastig és poc...

I el més trist de tot, és que als seus votants fets com aquests no els faran canviar el vot. Tant els fa. L'espanyolitat va per sobre d'ideals de democràcia i llibertat. La pàtria per sobre de la democràcia.