"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dijous, 18 d’octubre del 2018

Campionat del món de pilota a Barcelona.


















Aquesta setmana s'estan disputant a Barcelona els mundials de pilota en les seves diferents modalitats: pilota-mà; cistella; pala; i raqueta (o frontenis). Val la pena arribar-se al fronton de la Vall d'Hebron per veure jugar als millors esportistes de les diverses modalitats.

Personalment, sempre m'han agradat els esports de raqueta, i he practicat diversos d'aquests en diferents etapes de la meva vida. Diria que em vaig iniciar amb la pala de ping-pong a casa, a la taula del menjador, col·locant cintes de casset a mode de xarxa. Més endavant va arribar les raquetes de tennis i fronton, que practicava amb gran alegria al Casal Familiar de Viladecavalls sobretot, i també al Club Natació Terrassa. La darrera de les raquetes que va entrar a casa va ser la d'squash, esport que vaig practicar un bon grapat d'anys al gimnàs CROL, a l'Squash-4 o al Marconi en alguna ocasió.

Amb el ping-pong, vaig arribar a competir als jocs escolars de Terrassa representant a l'Institut Blanxart, acabant en una digne 6a posició final si no recordo malament.

També he provat el bàdminton, les pales de platja, l'spiribol (amb una pilota lligada a una corda lligada a un pal vertical que va donant voltes), i la pilota-mà en algun viatge pel País Basc. 

Quins grans moments amb la raqueta i la pilota!!