"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dijous, 17 de març del 2022

Absolta una amiga.

 
















Han passat gairebé tres anys (juny 2019) des que van denunciar una mestra, amiga personal, de Terrassa, i es va organitzar una campanya mediàtica en contra seva per part de l'espanyolisme ultra que cercava vendre una imatge d'uns docents catalans carregats d'odi contra Espanya i contra tot el que aquest país representa. I és per això que es van agafar al no cas de la nena de Terrassa com abans ho havien fet amb el cas dels alumnes fills de guàrdies civils a Sant Andreu de la Barca que presumptament havien patit l'ira dels seus malvats professors després de l'1O.

És tan fàcil denunciar, i tan difícil reparar el mal fet. M'agradaria saber, i espero que algun dia ho arribem a esbrinar, qui hi havia darrera la campanya d'assetjament a la mestra. Qui va posar diners perquè la família tirés endavant amb la denuncia jurídica. Quants calés devien donar-los perquè acabessin denunciant la mestra de la seva filla amb qui mai havia tingut cap problema.

Ara s'ha demostrat que tot va ser un invent i que la mestra mai va actuar com molts mitjans van donar per fet. Repararan el mal causat? Explicaran que allò que van escampar als quatre vents era pura invenció? Demanaran disculpes per haver acusat sense proves? Faran comunicats reconeixent que es van equivocar i que van acusar falsament? Segur que no. Formen part d'aquest estat podrit i catalanòfob.