"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dilluns, 16 de desembre del 2019

Espanya, un país on se suspenen partits per dir-li nazi a un nazi, i no per proferir insults racistes, homòfobs o masclistes...

L'afició radical del Rayo Vallecano, els Bukaneros, mostrant una pancarta dedicada al jugador ucraïnès d'ideologia nazi.























Increïble el què ha passat aquest cap de setmana a la lliga de futbol de la segona divisió espanyola. A l'estadi del Rayo Vallecano, en el partit que enfrontava l'equip madrileny amb l'Albacete, l'arbitre va decidir suspendre el partit a la mitja part a causa dels càntics i insults d'una part de l'afició vallecana contra el jugador visitant, l'ucraïnès Zozulya, reconegut seguidor d'un líder polític i militar ucraïnès d'ideologia nazionalsocialista.

És un escàndol. Estem acostumats a sentir els càntics, insults i crits masclistes, homòfobs, racistes i feixistes d'un bon grapat d'aficionats a molts estadis espanyols i mai s'havia suspès un partit per aquestes actituds. En canvi quan algú li diu nazi a un nazi, això és motiu de suspensió d'un partit... El súmmum de la indecència. Fàstic de país.

A veure si els del @TsunamiDemocràtic prenen exemple del què ha passat a Vallecas i s'inventen alguna manera original de dirigir-se al President de la LFP (Lliga de Futbol Professional), el feixista declarat Javier Tebas, i aconseguim que l'arbitre suspengui el partit. Que tot el món se n'assabenti que a Catalunya no ens agraden els feixistes, ni l'estat que els protegeix.