"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

diumenge, 25 de juny del 2023

Sant Joan a Valls.

 

Un altre Sant Joan a Valls i ja he perdut el compte de quants cops he celebrat la revetlla, i alguns dies més de la Festa Major, a la capital de l'Alt Camp. Enguany ha estat un any prolífic en grans castells, sobretot per part de la Colla Vella, que dissabte va completar una gran diada estrenant dos gammes extres d'una tacada, el 4d9f i agulla, i el pilar de 8 amb folre i manilles. Completant l'actuació amb el 3d9f de sortida i el 4d9f a tercera ronda. En forma els rosats. 

La Joves no es va mostrar tan forta, com ve sent habitual a aquestes alçades de temporada. Anaven a per la clàssica "tripleta màgica", però no se'n van sortir amb el 4d9f, així que es van haver de conformar amb el 5d8, el 3d9f i el 4d8, i un pilar de 6 per tancar la seva diada.

A banda dels castells vaig gaudir del retrobament amb un munt d'amics, coneguts i saludats. De les tapes del Malva, i les pizzes del Mallol. De les barraques a l'aparcament de l'Hort del Carme, de la coca i el cava al local de la Vella, dels balls de la Festa Major vallenca, etc., etc.