"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dimarts, 18 d’abril del 2023

Cas Negreira: Laporta posa els punts sobre les is.

 


Ahir Joan Laporta va oferir una roda de premsa de prop de dues hores de durada per donar explicacions i defensar el club pels atacs soferts després que la cadena SER i diversos mitjans gens barcelonistes destapessin un presumpte cas de corrupció esportiva pels pagaments fets pel club a l'empresa d'Enrique López Negreira al llarg de 17 temporades, sent aquest president del Comité Tècnic d'Àrbitres algunes d'aquelles temporades.

No poso la mà al foc per cap dels directius responsables al llarg dels 17 anys que es van fer pagaments a l'empresa d'aquest senyor, però té gràcia que el Real Madrid s'hagi personat com acusació en el cas. Per això ahir Laporta va titllar de cínics els de la capital del regne assegurant que ha estat el club més beneficiat per errades arbitrals, i quan tothom sap que històricament ha estat l'equip del règim, i ho continua sent. I sabent que reconeguts madridistes, des de socis a exjugadors o exdirectius, han dirigit durant un bon grapat d'anys l'estament arbitral, la federació de futbol, o la patronal del futbol professional (LFP).

Calia defensar-se dels atacs i dir-los a la cara que són ells els que sempre s'han beneficiat de les ajudes arbitrals i de tenir els poders de l'estat a favor.