"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

divendres, 28 de setembre del 2018

Au jovent, via fora!

Mobilització dels estudiants de fa un any.






















Avui fa un any de la gran mobilització a Barcelona d'estudiants a favor del referèndum de l'1 d'octubre. Prop de 80.000 joves van abandonar les aules per sortir al carrer a demostrar que estaven disposats a defensar el referèndum. Diuen que va ser la major manifestació d'estudiants mai celebrada a Barcelona. 

Crec que sense el jovent mobilitzat serà pràcticament impossible conquerir la República, ja que aquests han de ser la punta de llança del poble, i han de demostrar que són ells el futur i els més interessats a canviar les coses. Sembla que darrerament aquest col·lectiu ha estat més aviat aturat i desmobilitzat, i ens cal més que mai que es tornin a mobilitzar i que empenyin a la resta de la societat amb la seva energia contagiosa.

Tant de bo la tardor que tot just comença signifiqui un despertar de les consciències i molts joves tornin a la lluita per la República Catalana, per la justícia i la llibertat. També serà necessari que des de les altes institucions no es dediquin a desmobilitzar-los a i a desmoralitzar-los. Hem de tornar als carrers i hem de començar a plantar cara a tant atropellament de drets i a tanta repressió.