"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dimarts, 18 de setembre del 2018

Comencen bé.

El nou capità, Messi.





















Aquest vespre el Barça s'ha estrenat a la fase de grups de la Champions, al Camp Nou, enfront del PSV Eindoven holandès (4-0). No es pot dir que el Barça hagi fet un joc molt espectacular, però sí que ha estat realment efectiu, sobretot, com de costum, gràcies als gols del nou capità, Messi, que ha marcat per partida triple (Hat Trick). L'argentí s'ha proposat enguany guanyar aquest títol que fa ja tres temporades que se li resisteix (la darrera va ser amb el tècnic Luís Enrique a la banqueta l'any 2015). En el seu primer parlament com a capità el dia del Gàmper, Messi va prometre a l'afició que enguany s'esforçarien al màxim per tornar a portar aquest trofeu, i si ho diu Messi...

3 comentaris:

  1. Recordo l'avi Puyal: més i més i més i més...!

    ResponElimina
  2. Esperem que enguany en Torquemada ho pugui cridar en més d'una ocasió, i a poder ser en partits on es decideixin títols.

    ResponElimina
  3. Vaig poder veure només la primera part perquè després tenia assaig, però això vol dir que vaig veure la falta que va marcar i era d'aquelles de pitet. El porter va quedar a un metre de poder tocar la pilota, mare de déu, quin paio.

    I haver trigat tant a poder comentar em permet parlar de Cristiano Ronaldo, que ara està veient que no jugar al Madrid té desavantatges, ja no té impunitat per fer el que li rota al camp, que ja no li perdonen tot. Alguna veu autoritzada hauria de sortir a dir que Cristiano no seria res sense les ajudes que ha rebut per jugar on jugava, i que la comparació amb Messi és absurda. Bé, res tampoc, no siguem injustos. Seria un bon davanter, potser dels millors que hi ha hagut, però no per competir com a millor jugador.

    ResponElimina