"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dilluns, 3 de setembre del 2018

Tornar a començar.



























Avui he tornat a la feina. Canvio de centre i he de conèixer a les noves companyes i companys, familiaritzar-me amb les instal·lacions, i posar-me al corrent del tipus d'alumnes amb què hauré de tractar i les respectives famílies. Per ara sé que no em tocarà fer de tutor, i que m'hauré de repartir l'àrea d'Educació Física amb un company amb qui ens coneixem des de fa ja uns quants anys tot i que no havíem coincidit mai al mateix centre. Crec que ens entendrem. 

A banda del meu paral·lel d'especialitat he reconegut a tres mestres més. Terrassa és un mocador i dins del mundillo sempre coneixes a algú o altre... Com de costum, el claustre és majoritàriament femení (75% a 25%), i al meu cicle sóc l'únic home, com l'any passat. Amb ganes ja de conèixer als alumnes. Ho passarem bé!

8 comentaris:

  1. Molta sort al nou centre.
    Terrassa és una bella ciutat. Ahir ho vaig tornar a comprovar a la Plaça Vella, amb en Pere Mas, Miquel Pujadó, MHP Quim Torra, Lluís Llach, Meritxell Lluís, les tres colles castelleres... i tot el poble de Terrassa i d'altres llocs en moviment. I el gran absent de la diada: el conseller Josep Rull.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quanta emoció concentrada! Momentàs el de Lluís Llach cantant a capel·la.

      Elimina
  2. Molta sort Risto tinguis un bon curs!!

    ResponElimina
  3. Ho passarem bé i poses aquesta imatge per il·lustrar la tornada a l'escola...? No sé jo...

    ResponElimina