Avui he conegut un nou bar braseria del barri de La Maurina de Terrassa, l'Andalucía. Un clàssic d'aquest barri popular conegut pels seus nombrosos establiments de menjar entre d'altres coses. Segur que repetiré.
"Botifarra amb seques".
Botifarra amb seques
–seràs l'amo de les discoteques.
Botifarra amb seques
–t'ho faràs amb un parell de txeques.
Botifarra amb seques
–seràs l'amo de les discoteques.
Botifarra amb seques
–t'ho faràs amb quatre o cinc sueques.
Temps enrere jo era un pobre miserable:
no tenia amics i no tenia feina estable.
No era capaç d'enamorar a una iaia amb un cabàs:
tot el què tocava era un fracàs.
I vaig dir: prou!
M'he cansat d'aquesta vida
tan austera i avorrida.
Jo necessito veure món,
desfer-me d'aquesta rutina
que m'enverina.
Ja n'estic fart!
M'agafarà un infart!
Vull anar a viure a Mart!
Però una nit vaig conèixer un personatge especial,
un profeta, un visionari, un tio espiritual;
i va dir-me que el secret de la felicitat
era un plat d'allò més nostrat.
Botifarra amb seques
–seràs l'amo de les discoteques.
Botifarra amb seques
–t'ho faràs amb un parell de txeques.
Botifarra amb seques
–seràs l'amo de les discoteques.
Botifarra amb seques
–t'ho faràs amb quatre o cinc sueques.
Si m'haguéssiu vist abans, no creuríeu el que ara teniu davant:
era en Novita i ara sóc en Superman.
Fins i tot la meva mare em deia que era lleig de cara,
i ara sóc la flor de l'atzavara.
I vaig dir: prou!
(Obeses. Zel. 2013)
D'aquest plat només em menjaria la cansalada (xua de porc negre a Mallorca), la tomàtiga i les olives. Les seques i la botifarra no em diuen res.
ResponEliminaBon profit!.👌😉
Bona tarda, Risto.
Hi ha poques coses que a mi no m'agradin. Les faves, per exemple, les cols de Brussel·les, el fetge, i poca cosa més...
Elimina