"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

divendres, 27 de maig del 2011

Desallotjament Indignats Plaça Catalunya.


Molt il·lustratives les imatges d'aquest matí del desallotjament de l'acampada d'Indignats a la Plaça Catalunya de Barcelona. A partir d'ara, ja sabem com actuarà la policia catalana sota les ordres del Conseller d'Interior Felip Puig. Màniga ampla pels cossos policials per reprimir i estomacar a la ciutadania quan ho convinguin (necessari o no). Les imatges són esgarrifoses i suposo que augmentarà la indignació general de la gent. A mi, només de veure-les em venen ganes de començar a insultar a algun dirigent polític i fins i tot alguna cosa més que insultar-lo... Calia aquesta força desproporcionada contra una resistència pacífica i sota control?

Em pregunto quin tipus de persona s'amaga al darrera dels cascos i armadures d'aquests fills de puta. Si a mi em demanen que comenci a carregar, colpejar i ferir a ciutadans indefensos i pacífics, deixo la porra i l'uniforme, i me'n vaig cap a casa. Molt millor qualsevol altre feina: Traficant, prostituta, polític, o jutge. Qualsevol abans que represor oficial.

Vist el vist, la imatge del Conseller Felip Puig que ens mostren els del "Polònia" queda un xic ensucrada. A partir d'avui ja tenen nous arguments per parodiar-lo. Potser un bigotet a lo "Hitler" o estil "Stalin" quedaria més convincent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada