"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dimecres, 25 de gener del 2012

Avui deixaran entrar animals al Camp Nou.


Aquesta nit Barça i Madrid s'enfronten en la tornada dels quarts de final de la copa del rei a l'estadi barcelonista. Entre els convocats de l'equip blanc destaca la presència d'un autèntic energumen i animal perillós anomenat Pepe, que un dia d'aquests farà mal de veritat sense que les autoritats esportives d'aquest país subdesenvolupat anomenat Ejpaña hagin fet res per a evitar-ho.

Mentres que als països normals castiguen als jugadors amb actituds antiesportives i violentes als terrenys de joc, aquí es fan els ulls grossos i hi ha un capteniment indignant envers els grans caps del negoci (com ara el president del club blanc Florentino Pérez, àlies "Dios de los cielos".

Esperem que aquesta nit al Camp Nou no passi res fora del normal i que si juga Pepe, la gent es controli i no es deixi emportar per la ràbia, l'ira, la indignació, o tot plegat alhora. Què no se n'adona el jutge únic del comitè de competició esportiva que la no intervenció significa la impunitat d'actes d'aquest tipus? Com li expliques després als nens que estan començant amb aquest esport que accions com aquestes comporten càstigs i sancions?

Com a educador esportiu, ho trobo vergonyós i molt poc educatiu. Potser que els dirigents esportius comencin a plantejar-se si es vol transmetre algun valor positiu amb l'esport o sí simplement interessa la part de negoci.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada