"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dimecres, 15 de febrer del 2012

El "temazo" del dimecres. Teràpia de Shock - "Sense tu".




Ahir els dos principals partits de dretes (més de dretes) al nostre país, CIU i PP, van formalitzar el pacte perquè el govern de CIU pugui aprovar els pressupostos del 2012. No podien triar millor data (14 de febrer, dia dels enamorats segons els botiguers) per fer oficial aquesta entesa. Novament, CIU opta pel suport del partit més anticatalà i més reaccionari (C's a banda) del ventall de partits amb representació al parlament de Catalunya. Aquesta estratègia ja els va costar en el passat la presidència de l'etern Pujol, després dels seus pactes vergonyosos amb l'Aznar. Esperem que aquesta nova etapa de relacions amb el PP els apropi novament a l'abisme i els passi factura en properes comeses electorals...

Per descriure aquest humiliant pacte, què millor que escoltar la popular cançó "Sense tu" dels Teràpia de Shock, de l'exitosa sèrie televisiva "Polseres vermelles". Visca els nuvis!!!

1 comentari:

  1. Vols dir que el PP és més anticatalà que el PSOE?
    Jo cada vegada els hi trobo menys diferències.

    Tot plegat és ben decebedor. Decebedor va ser el tripartit, i decebedor està sent CiU. Almenys a aquests darrers no els he votat mai.

    ResponElimina