"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

diumenge, 18 de març del 2012

Unitat contra l'unionisme.

Aquest matí m'he despertat amb l'alarmant notícia que el meu servidor del bloc, havia decidit declarar-lo españiol unilateralment afegint el domini .es a l'actual, i neutral, .com que figurava fins a dia d'avui. Mentre esmorzava i em començava a plantejar si abandonar el bloc, anar a cremar les oficines de Google a Barcelona i anar-me'n a la muntanya amb la pistola i el passamuntanyes, han començat a aparèixer per la xarxa informacions molt útils d'altres blocaires i usuaris d'internet per tal de desactivar o anul·lar l'espanyolització del bloc.

Pels que us trobeu en la mateixa situació i voleu fer desaparèixer la marca hispànica de l'adreça del vostre bloc, podeu seguir les instruccions d'aquest blocaire molt espavilat que us ajudaran a desfer-vos-en de l'imposició maquiavèl·lica: el bloc és del Xavier Caballé i podeu clicar aquí http://caballe.cat/wp/com-evitar-la-redireccio-a-bloggercomes/comment-page-1/#comment-26521.

Què seria de nosaltres, els catalans, sense aquestes petites victòries? Us podem pertànyer, però així mai aconseguireu que us estimem, ni que deixem de sentir-nos, simplement, com el que som.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada