"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dimarts, 4 de setembre del 2012

A qui vol enganyar la Consellera Rigau?

Aquest matí, la Consellera d'Ensenyament (amb CIU els mestres ja no eduquem, solament ensenyem) ha presentat el nou curs escolar davant dels mitjans d'incomunicació, i amb tota la barra del món, ha manifestat que aquest serà el curs del "canvi" per "millorar resultats". N'hi ha per castigar-la ben castigada, igual que devia fer ella amb els alumnes més díscols en la seva llunyana etapa de docència. Jo, directament, l'expulsaria de la conselleria.

Com pot defensar la Consellera que millorarà la qualitat educativa amb 20.000 nous alumnes i 3.000 mestres menys? Com pot millorar la qualitat educativa si no es cobreixen les baixes laborals fins al cap de quinze dies? Com es millora la qualitat educativa si es fan distincions d'horari/salari entre els mestres d'una mateixa escola? S'ensenya millor a 30/35 alumnes que a 25/30 alumnes per aula? Té més qualitat la tasca educativa d'un mestre si se li carrega l'horari amb més hores lectives? Treballa més motivat un mestre que ha patit una pèrdua de poder adquisitiu del 25% en els darrers tres anys? És possible motivar a un mestre que porta sis anys treballant a jornada completa i ara veu reduïda la jornada a un 33%?

Crec que la Consellera podria haver tingut la decència d'aparèixer davant dels mitjans capcota i amb sentiments de culpabilitat per la situació en que es troben (ha dut) els serveis educatius. La situació és dramàtica, per no dir catastròfica, i encara té la patxoca d'assegurar que tot anirà millor, i que s'estan fent bé les coses. Collons! com a mínim que digui que no pot fer-hi res més i que la situació és la que és, i dimiteixi. Però que no intenti enganyar al personal amb previsions inconcebibles.

RIGAU DIMISSIÓ JA!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada