"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dilluns, 10 de desembre del 2012

Navarro proposa la formació d'un govern d'unitat nacional.


Ostres, no sé qui collons li dicta al senyor Navarro les bestieses que de tant en tant deixa anar. Suposo que deuen venir dels seus amos de Madrid que cada dia deuen estar més espantats amb la possibilitat de perdre Catalunya. Per sort, sembla ser que ni el president Mas, ni el líder de l'oposició (sí sí, ha de recordar el senyor Navarro que ja no és líder de l'oposició i que amb una mica de sort en les properes ja el superaran C's i ICV), Oriol Junqueras, no el tenen gaire en compte (per no dir gens) en les seves negociacions i pactes per dur Catalunya a l'alliberament nacional i a la supervivència.
 
I qui creu el senyor Navarro que seria el candidat ideal per tirar endavant el projecte d'un govern d'unitat nacional? Ell mateix potser? Josep Borrell? Justo Molinero? Hòstia, quines ganes tinc que aquests socialistes acabin desapareixent d'una vegada per totes. Suposo que la gran majoria acabarà engreixant de vots als Ciudadanos, però encara n'hi haurà uns quants que realment pensin més en Catalunya que no pas en Espanya i acabin adonant-se que amb aquests líders, el país no pot anar millor de cap de les maneres.
 
M'ha agradat el comentari que li dirigeix un internauta al senyor Navarro a través del diari Ara, i tot seguit us el copio:
 
"Un govern "d'unitat nacional" per administrar l'escanyament i aturar el sobiranisme?
Tractes a més de 2.000.000 de catalans com a imbècils.
Som imbècils?
NO
Un govern d'unitat nacional és per a fer una Proclamació Unilateral de Independència, no per a fer el pallasso
."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada