"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dijous, 11 d’abril del 2013

D'agressió en agressió fins a la independència final.


El TSJC, a banda d'un òrgan judicial de marcada tendència espanyolista, ha deixat ben clar amb la darrera interlocutòria a favor del castellà a les escoles, que està més polititzat que el Congrés dels Diputats. Aquests jutges tenen tantes ganes de donar pel cul als catalans i a la seva llengua, que deixen de pensar en les possibles conseqüències de les seves decisions. Ara volen que quan un alumne demani ser escolaritzat en castellà, tots els seus companys de classe, es vegin obligats també a ser educats en aquesta llengua, és a dir, l'única i vertadera.

Crec que el que realment desitjarien els del TSJC seria que es prohibís parlar i ensenyar la llengua catalana a les escoles, tal i com van fer els seus familiars seixanta o setanta anys enrere, i de pas, si poguessin, farien detenir i afusellar a tots els docents que renten els cervells dels seus alumnes i els fan independentistes-terroristes amb potes.

Veritablement, no sé que collons esperem els catalans a proclamar la independència i a deixar de patir agressions de tota mena. Aquestes coses, en un país normal, on tinguéssim una llengua oficial normal, uns tribunals normals, un estatut normal, i uns polítics normals, no passaria. Passem de dialogar amb qui no ens vol sentir, alliberem-nos d'una vegada per totes del jou espanyolista, i deixem de patir, siusplau!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada