"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dimarts, 4 de juny del 2013

Em sembla que ens divertirem...

Presentació oficial de Neymar al Camp Nou.

Ahir es va presentar públicament el nou fitxatge culé per a la propera temporada, el jove brasiler Neymar da Silva, en un acte massiu a l'estadi blaugrana, amb prop de 56.000 espectadors a les grades per rebre al nou astre mundial.
 
Tot i que els merengons diguin ara que aquest no era el jugador que els interessava i/o convenia, el cert és que més d'un es deu estar morint d'enveja si no de ràbia en aquests moments pel fet que el Barça s'hagi pogut fer amb els serveis del jugador més prometedor del món, amb tan sols 21 anys.
 
La veritat és que de moment només hem pogut veure unes quantes accions extraordinàries del jove talent a través de resums televisius i talls escollits, però tenint en compte el que diuen d'ell al Brasil, i la seva progressió en els darrers anys fan pensar que al voltant de les figures blaugranes, el jove Neymar pot explotar encara més les seves prodigioses habilitats.
 
Ja m'estic imaginant la dupla que poden arribar a fer ell i Messi a la davantera blaugrana, i els estrips que poden fer a les defenses rivals. Si Messi sol ja era capaç de guanyar partits i lligues, que no podran fer els dos plegats? Em sembla que amb aquest fitxatge el cicle victoriós culé es pot allargar uns quants anyets més...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada