"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dijous, 17 d’octubre del 2013

Amb aquesta colla de feixistes haurem de dialogar?


Abans d'ahir, al congrés dels diputats, el portaveu del grup parlamentari d'ERC, Alfred Bosch, va demanar als diputats i diputades uns segons de respectuós silenci en memòria del president Lluís Companys, assassinat 73 anys enrere a mans dels feixistes colpistes liderats pel dictador Franco, amb la col·laboració inestimable dels nazis alemanys.

Els segons de silenci no van ser respectats per tots els diputats, i fins i tot, un de la banda del PP es va atrevir a cridar un provocatiu i malintencionat "viva España". És a dir, que per si algú no tenia clar amb quina mena de gentusa ens les hem i haurem de veure, aquí va una nova mostra del perfil de polític del partit majoritari a Ejpañia. 

En tot cas, tampoc alleuja sentir les declaracions d'alguns representants de la segona força política a les espanyes, el PSOE, com la vicesecretària general Elena Valenciano que ha afirmat que el futur de Catalunya l'hauran de decidir tots els ciutadans d'Ejpañia. Toma ya! Democràcia en estat pur! Vaja, que si em vull separar de la meva dona, li hauré de preguntar a ella i a la seva família si li sembla bé... Segur que la majoria dels espanyols que viuen a costa dels catalans estaran encantats de deixar que marxem...

I tornant a l'escena del congrés dels di-putats, cal lloar la reacció en calent de l'Alfred Bosch, que va respondre a la provocació amb una educació i un savoir faire exquisits. És clar que sí. Viva Ejpañia, Visca Catalunya lliure, i Vive la France!!! Hahahahahaha.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada