"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dimecres, 6 de novembre del 2013

El "temazo" del dimecres. Pep Gimeno "Botifarra" - "Malaguenya de Barxeta"


El Pep Gimeno "Botifarra" comentava en una conversa enregistrada amb Pau Alabajos (ambdós músics valencians), que ell no es dedicava a tocar temes polítics en el seu repertori. Que ell cantava coses tradicionals i la política la deixava per a uns altres.

Potser, després d'assabentar-se que el govern del País Valencià es vol carregar l'únic canal (públic o privat) que emet part de la programació en valencià (Canal 9) des de 1989, després d'haver-se petat ja les emissions de TV3, s'ho repensi i comenci a protestar una mica encara que sigui cantant. 

En tot cas, a Catalunya estarem encantats de donar-li protagonisme i que així es pugui conservar part del patrimoni cultural i històric dels Països Catalans que el govern valencià voldria esborrar. Llàstima que a la majoria dels valencians se la porti bastant fluixa això d'una televisió pública en valencià de qualitat. Per no parlar dels Països Catalans...

Esperem en tot cas que, com canta el bo d'en Pep Gimeno en aquest tema, "renaixca d'entre les cendres el meu País Valencià".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada