"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dissabte, 25 de gener del 2014

Amagueu les criatures!!!

La fea, el malo, el facha y Peggy.

Aquest cap de setmana han vingut a Catalunya en el marc de la convenció autonòmica del PP un bon grapat de dirigents populars, que s'estan dedicant a amenaçar-nos, atemorir-nos, insultar-nos (pel fet de considerar-nos babaus que seguim els designis de l'il·luminat del Mas), i a convence'ns de les avantatges que té pertànyer a la "grande y libre". Us deixo algunes joies que han deixat anar alguns dels assistents a, com bé ha dit el diputat d'ERC al Congrés dels Diputats, Alfred Bosch, l'"Aquelarre de la por":

- "Que quedi clar: ni se celebrarà aquest referèndum ni es fragmentarà Espanya" (Rajoy).

...Temps al temps.

- "Sens dubte votar és un dret democràtic. Ho és, però no en qualsevol lloc ni a qualsevol hora ni de qualsevol manera, ni sobre qualsevol assumpte" (Rajoy)

...potser si en comptes de plantejar un referèndum per la independència, plantegéssim un per decidir si volem que la Sánchez Camacho continuï injectant-se bótox, no hi hauria problema, oi Mariano?

- "És molt convenient que qui vulgui dialogar respecti les maneres. Dic això perquè hi ha qui ja ho ha decidit tot unilateralment: que farà una consulta, la data, les preguntes... i si m'apuren fins i tot la resposta" (Rajoy)

...ah! ara volen dialogar??!!!!!

- "Estem superant la crisi econòmica a Espanya gràcies a Catalunya" (Cristóbal Montoro)

...home, gràcies per la sinceritat, però això ja ho sabíem nosaltres molt abans que tu ho reconeguessis. De fet, ho sabem des de fa més de 30 anys...

- Artur Mas "ha perdut el nord" amb el sobiranisme. (Alberto Núñez Feijoo)

...ui, que original Alberto...

- "No es pot valorar als catalans per la bogeria dels seus governants” (Alicia Sánchez Camacho)

... i als espanyols per la ineptitud/fatxeria/fatxenderia/caspositat dels seus?

- "Amb Tarradellas no s'hauria arribat a aquest disbarat" (Alicia)

...Tarradellas, si visqués a dia d'avui, potser ja s'hauria tornat a exiliar.

- "El PP ha patit molt a Euskadi. I ara estem patint també, de manera diferent, amb l'exclusió i el rebuig social a Catalunya, perquè alguns ens volen donar lliçons de com ser català, ens volen dir com viure la nostra vida i això ja ho hem viscut en altres parts d'Espanya" (Alicia)

...què deuen estar pensant de tu les víctimes del terrorisme d'Eta? A tu se't veu patir molt. Però crec que no es deu tant a la pressió social que pateixes, com a la pressió del Botox al teu rostre.

- "L'única veritat immutable és que Catalunya és part fonamental d'Espanya des de sempre". (Maria Dolores de Cospedal)

... l'única veritat immutable és que fots fàstic.

- Una eventual Catalunya independent "naixeria en fallida, i no podria pagar ni les nòmines ni les pensions". (De Cospedal)

...i els homes passarien a ser estèrils, les escoles presons, a les dones els sortiria bigoti, vindria un tsunami, reapareixeria el Ieti, i els bolets es convertirien en verinosos!!!

Au, va! que us petin a tots plegats! Independència sí o sí!!! 

1 comentari:

  1. I a sobre, en el tema de l'avortament tots aquest hereus del franquisme, ara diuen que defensen la vida. I encara no han demanat perdó per les matances que va ocasionar la seva creuada.
    Fita

    ResponElimina