"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dimarts, 11 de març del 2014

Carallots, benvinguts!!!


Malgrat que no m'interesso gaire, per no dir gens, per les qüestions de despatx del món casteller, m'ha arribat a les oïdes que la Junta de la Coordinadora (CCCC) vol vetar l'entrada de la nova colla de Sant Vicenç dels Horts dins de la mateixa Coordinadora per raó del seu nom. Es veu que el nom de Carallots no acaba de convèncer a les patums del món casteller i han decidit no admetre'ls fins que no el canviïn.

Certament, sobta bastant aquesta decisió dels màxims representats del món casteller, tenint en compte que a dia d'avui existeixen colles com els Capgrossos, els Bordegassos, els Salats o els Marrecs, per posar alguns exemples. Entendria el veto si la nova colla hagués optat per un nom de l'estil "els putos", "les barjaules", "les polles"... però no veig el problema per enlloc amb la paraula carallots. 

Però bé, què podem esperar d'una Coordinadora (la seva Junta) que s'ha baixat una vegada i una altra els pantalons en temes molt més transcendents davant de les deslleialtats i indisciplines d'una colla (de la que no quiero acordarme)? És molt fàcil vetar a una colla nova, i insignificant, pel seu nom, però molt difícil plantar cara a qui realment talla el bacallà dins del món casteller, oi? 

Ànims Carallots! No defalliu!!!

2 comentaris:

  1. Faries bé en preguntar al representant de la teva colla a la CCCC com ha anat tot plegat. Salut.

    ResponElimina
  2. Ja em va explicar... continuo pensant que amb voluntat d'entesa tot es pot solucionar... Ara, si els talibans castellers s'hi posen de cul, no hi ha res a fer. En tot cas, expresso la meva opinió dient que a mi ja em sembla bé que s'accepti el nom de Carallots.

    ResponElimina