"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dissabte, 8 de març del 2014

En marxa la nova "Quinialeta".


Amb l'arrencada aquest cap de setmana de la nova temporada de la lliga castellera Estrella Damm organitzada per la CCCC (Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya), tots els aficionats castellers gaudiran d'un nou joc d'apostes, gràcies a l'acord de la CCCC i l'empresa estatal de "Loterias y apuestas del estado". Es tracta de la "Quinialeta", un joc d'apostes que emula a la popular Quiniela, però centrada en el món casteller.

Al llarg de les 45 jornades castelleres de la present temporada, els aficionats castellers podran fer les seves apostes dels resultats de les diverses competicions castelleres arreu del territori. El format de la Quinialeta, com el de la Quiniela de futbol, incorpora 15 enfrontaments i tres resultats possibles per enfrontament: victòria local (1), o d'alguna de les colles visitants (X)(2). 

Com a la Quiniela, els apostants tindran diverses modalitats d'aposta: simple (amb 15 apostes) i/o amb apostes dobles i triples.

La CCCC espera que amb aquesta nova iniciativa, els ingressos de la Coordinadora augmentin considerablement, i en paral·lel, el rendiment de les colles i el nivell de castells assolits. En declaracions a Ona Tarragona, el president de la CCCC ha subratllat: que tremoli la LFP (Liga de Fútbol Profesional), arribem els castellers!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada