"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dimarts, 3 de juny del 2014

Si no ho dic rebento: em repugnen els anuncis d'estiu de la Damm.


Ho sento però és que si no ho dic rebento. Des de fa un parell o tres de dies, a la majoria dels canals televisius nacionals i estatals, estan emetent el nou anunci estiuenc de la cervesa Damm (sí, la que patrocina al món casteller entre d'altres coses...), i cada vegada que el passen he de canviar automàticament de canal, o bé apagar el volum de la tele i girar la cara per tal d'evitar-lo.

La veritat és que estic bastant fart de "pijos" i "pijes", guapets i guapetes, rebentant una preciosa cala de la costa mediterrània, banyant-se nus i sobant-se. Tot amanit amb floretes, espelmetes, llumetes, i demés merdetes. Ah! I que no falti el típic grup "indie" imfumable que s'acaba fent popular gràcies a la sobredosi d'emissions/audicions de l'anunci. Ja n'hi ha prou, no?

Què no són mediterrànies les platges de Castelldefels, Sant Adrià del Bessos, Montgat o Cunit? No hi ha música més enllà de l'indie-pop? Què passa amb la rumba catalana, el hip hop, el punk, l'ska...? A cas tots els joves mediterranis que bevem cervesa som guapos i pijos com els de l'anunci de la Damm? No podrien contractar a algú més normal (lletjos fins i tot!!) per fer-ho una mica més creïble? 

Mira, em venen ganes que s'acabi ja l'estiu per tal d'oblidar-me d'aquest anunci fastigós...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada