"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dilluns, 14 de juliol del 2014

Aniversari feliç!!!

La colla a La Mola. 13 de juliol del 2014. I jo baixant a dinar... Foto: Mireia Comas.
Presentació de la colla. 14 de juliol del 1979.
3d9f a 1.107 metres. Foto: Minyons.


Entre aquestes dues fotografies han passat 35 anys i un dia. És a dir, que avui els Minyons celebrem anys (35) i ho fem en un moment dolç i esperançador. Malgrat les hipoteques, malgrat les caigudes, malgrat les crítiques, malgrat on som (geogràficament i històrica parlant), malgrat l'entorn, malgrat els malgrats i Malgrat de Mar, els Minyons hem estat, som i serem una de les millors colles castelleres dels Països Catalans, i del món sencer, li pesi a qui li pesi.

Ahir, per commemorar el nostre 35è aniversari, vam demostrar el nostre potencial i poder de convocatòria, amb una espectacular moguda al cim de La Mola, el cim més alt de tot el Vallès Occidental (1.107 metres) per fer-hi una actuació completa amb tres senyors castells (2d8f, 3d9f, 5d8) i un vano de 6 (pd5, pd6, pd5). I per acabar-ho d'arrodonir, com als Minyons ens agrada, vam celebrar-ho tot plegat amb un dinar i festa al nostre estimat local del carrer del Teatre.

Cal agrair a tots els terrassencs que van venir a fer-nos suport, i especialment a la gent del Ball del Serrallonga, a les noves amigues del recentment estrenat Ball de Gitanes de Terrassa, a la gent del Centre Excursionista i a molts més grups que segur que oblido i que es mereixen el nostre agraïment...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada