"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dimarts, 26 d’agost del 2014

Rutes en moto: Volta a Montserrat (nord-sud)


Cafè Burés, a Castellbell i el Vilar.
Aquest matí m'he anat amb el Timi a fer el volt amb la moto pel parc natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obach, i la muntanya de Montserrat. La ruta ens ha portat per Rellinars, Castellbell i el Vilar, Marganell, El Bruc, Olesa de Montserrat, i Viladecavalls. 

Botifarra i dues penques de cansalada per esmorzar, a Cal Burés.
Hem fet la primera parada a Castellbell i el Vilar per esmorzar a l'entrada del poble, al Cafè Burés, un lloc emblemàtic del poble on es pot menjar brasa a un bon preu. I una qualitat més que acceptable.

Panoràmica des de El Bruc.
A El Bruc hem fet la visita de rigor a l'estàtua del Timbaler del Bruc, que es troba a la sortida del poble en direcció Igualada-Lleida, just davant d'una escola. I també he fet algunes fotos de les espectaculars vistes de la muntanya de Montserrat. 

Casalot al centre de El Bruc.
El Bruc és un poble ben tranquil, amb cases antigues ben conservades i amb alguns edificis d'estil modernista. I la presència imponent de la muntanya de Montserrat en tota la seva vessant sud. Espectacular!!

Timbaler del Bruc, a El Bruc.
La tornada fins a Terrassa ja no ha tingut gaire més sorpreses, ja que ja no hem parat fins a l'arribada. Tanmateix, no es perd la visió de Montserrat fins ben entrat a Olesa, i la carretera fins a Terrassa també és ben tranquil·la i d'agradable conducció. 

Biblioteca de El Bruc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada