"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

divendres, 5 de setembre del 2014

Minyons, no estem tan sols. "No al Concurs"!!!

La Vanguardia: "11 renúncies deixen el Concurset tocat de mort".

(Sembla ser que això de la Biennal de Castells comença a fer aigües...).

De les dotze renuncies que s’han fet públiques avui al presentar el llistat de colles definitives del Concurs de Castells, onze havien de participar a la jornada inaugural, que tindrà lloc el proper 28 de setembre a Torredembarra.
La incorporació del Concurs7 o Concurs de Torredembarra al certamen tarragoní representava l’aposta més important enguany però a jutjar per l’alt nombre de renuncies caldrà un esforç extra perquè pugui acabar sent un èxit. En previsió, l’organització del Concurs de Castells, va incorporar a finals d’agost el dos de sis i el pilar de cinc entre els castells puntuables per aquesta jornada i, a jutjar per les colles que hi prendran part, la decisió haurà estat encertada.
La jornada de Torredembarra ha convidat les 12 formacions situades entre la posició 32 i 43 del Rànquing Estrella Concurs, tenint en compte l’esperada renuncia dels Minyons de Terrassa. D’aquestes colles, només cinc han acceptat la invitació i s’ha hagut de recorrer a la posició número 53 del rànquing per tancar les primeres deu colles participants. Actualment l’organització del Concurs està esperant la resposta dels Castellers de Mollet, situats al lloc 54 del rànquing, per tancar el llistat definitiu.
Dotze formacions han renunciat a participar al Concurs
De les dotze colles que han denegat la invitació del Concurs de Castells, només una hauria participat a la jornada de diumenge 5 d’octubre, els Minyons de Terrassa. Cap colla classificada per la jornada de dissabte 4 d’octubre ha declinat la seva participació mentre que onze colles han preferit no participar a la jornada que tindrà lloc el proper 28 de setembre a Torredembarra. Han estat els Al·lots de Llevant, els Castellers de Cornellà, els Minyons de l’Arboç, els Margeners de Guissona, la Colla Castellera Jove de Barcelona, els Castellers de Cerdanyola, la Colla Castellera de Figueres, els Castellers de Sant Vicenç, els Matossers de Molins de Rei, els Xerrics d’Olot i els Castellers de Solsona.
Cinc formacions podrien necessitar castells del grup 0 per completar l’actuació
Cap de les quatre últimes formacions classificades per la jornada de Torredembarra, a falta de tancar el llistat definitiu amb la colla que ocuparà el dotzè lloc, ha carregat o descarregat enguany castells superiors al tres i al quatre de set i per tant podrien necessitar alguna de les noves estructures incorporades al grup zero de la taula de puntuacions per arrodonit la seva actuació al Concurs. El dos de sis i el pilar de cinc podrien decidir les darreres posicions del concurs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada