"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dilluns, 24 de novembre del 2014

El pequeño Nicolas: un petit "Aznar" amb molt de misteri.


Terratrèmol mediàtic el d'aquest vailet amb fila de "pijo pepero repel·lent", que amb tant sols 20 anys, s'està passejant per diferents canals televisius, diaris i ràdios, explicant les seves relacions amb els poders de l'estat, i d'altres grans patums de la política i de l'economia. Des de la família reial, al President del govern, el President de la Comunitat de Madrid, l'alcaldesa, o uns quants ministres. 

Segons la seva versió, personatges destacats li van demanar que intervingués en el cas de la infanta Cristina, en el problema català, en les negociacions amb Sheldon Adelson per l'Eurovegas, etc., etc.

El cert és que són massa coincidències per pensar que aquest personatge s'està muntant ell solet l'argument d'una gran pel·lícula. I tampoc deixen d'estranyar les imatges que han anat apareixent del petit Nicolàs al costat d'algunes de les cares més visibles del PP en diferents actes públics o privats, o el dia de la proclamació del nou monarca. No crec que ningú, per molt espavilat que sigui, es pugui colar en tots aquests actes sense el vist-i-plau d'algú amb una mica de poder.

Un farsant? Un deixeble del PP descarrilat? Un hereu d'Aznar (FAES) que s'ha tornat boig? Un agent secret que surt de l'anonimat? Seguirem atents als mitjans...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada