"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dijous, 19 de març del 2015

Messi no té preu.

Aquest paio, realment, no té preu...























Ahir vaig tenir l'excepcional oportunitat d'assistir amb els meus nebots al partit de tornada dels vuitens de final de la Champions, al Camp Nou, entre el Barça i el Manchester City. Tot i sortir de Terrassa amb un bon marge de temps, cap a les 19:15, no vam poder entrar a l'estadi fins passats quatre minuts de l'inici... coses del transit, l'aparcament, en definitiva, la gran ciutat.

Pel que fa al futbol, vam gaudir d'un gran espectacle, juntament amb més de 92.000 espectadors, en gran mesura, gràcies a les espectaculars accions d'aquest petit geni argentí anomenat Lionel Messi. Sense paraules. Nova demostració artistic-esportiva del millor jugador d'aquest esport de tots els temps. Va fer tota una classe magistral de túnels, regats, curses amb pilota controlada, passades curtes i passades llargues, desplaçaments sense pilota, xuts de falta, xuts a seques, controls impossibles, etc., etc.

I pensar que n'hi havia que el volien vendre... que us penseu que en veureu un euro? Meeeeeeessiiiiiiiii, Meeessiiiiiii!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada