"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dilluns, 29 de juny del 2015

La cara i la creu dels castells.

4d8 carregat ahir al Masnou pels Capgrossos de Mataró.


















Ahir diumenge, els Minyons vam actuar a Sant Cugat del Vallès amb motiu de la festa major d'aquesta localitat veïna, i tot i les elevades expectatives generades al llarg de la setmana (hi havia rumors d'un possible 2d9fm) vam haver de "conformar-nos" amb el 5d8, el 4d9f i el 2d8f. La baixa d'un casteller del tronc "imprescindible" va impossibilitar el pressumpte intent de "gamma extra", així com va obligar a descartar el 3d9f i pilars superiors al de cinc.

A una setmana vista de la nostra Festa Major, i pendents dels darrers tres assaigs previs, les sensacions són força positives i qui més qui menys s'il·lusiona amb la possibilitat de portar quatre "papinus" al Raval de Montserrat el proper diumenge. El corrent d'optimisme no té fre.

I a l'altra cara de la moneda hi ha els Capgrossos. Els mataronins, que ens acompanyaran diumenge al Raval, estan en caiguda lliure, i ahir van continuar la seva particular odissea pels inferns amb un 4d8 carregat al Masnou, que se suma a les caigudes del 4d8p a Reus i el 2d8f a Gràcia en un mes i mig escaig. Molta llenya per una colla que sempre s'ha caracteritzat per la seva fiabilitat i seny. Enguany amb ells es fa certa la dita de que quan les coses van malament, sempre poden anar pitjor...

Planyo als companys Capgrossos i espero que aixequin el vol aviat. Estic convençut que diumenge vindran a Terrassa a donar el màxim, ja siguin castells de 7, de 8 o de 9. Segurament, si poguessin, s'estalviarien aquesta actuació, i algunes més en les properes setmanes. Però els castells tambe són això, i els Minyons ho hem viscut en carns pròpies (potser no amb tanta crueltat). Però què no podrà fer una colla com Capgrossos que són especialistes en sobreposar-se als pitjors tràngols que et poden donar els castells? 

Ànims i endavant Capgrossos! I amb el cap ben alt!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada